Wednesday, June 25, 2008

Selangkah ke Arena Blogging




Your Blogging Type Is Thoughtful and Considerate



You're a well liked, though underrated, blogger.

You have a heart of gold, and are likely to blog for a cause.

You're a peaceful blogger - no drama for you!

A good listener and friend, you tend to leave thoughtful comments for others.






You Are a Social Blogger!



Your blog is more of a semi-private affair for your friends.

It's how you keep in touch... sharing stories, jokes, and pics.




Setelah terbaca sebuah entry yang menarik hasil penulisan seorang blogger blueberry tentang Mengapa Saya Berblogging maka aku pun terpanggil untuk menulis entry ini.
Aku masih baru dalam dunia blogging ini malah masih tercari-cari arah identiti penulisan aku sebab aku ni bukannya pandai sangat bab-bab penulisan tetapi apa yang dah dipostkan dalam blog ini adalah isu-isu semasa dan perjalanan kehidupan yang aku dah lalui untuk aku kongsi bersama pembaca semua dan aku cuba sebaik mungkin untuk mengentertainingkan gaya penulisan aku supaya pembaca tak keboringan dengan gaya aku sendiri.Berblogging juga dapat mereleasekan aku dari tekanan
dan bebanan yang aku hadapai...dalam ertikata aku bebas,bebas untuk menulis apa saja yang terlintas dalam kepada otak aku selagi ia nya tak terkeluar dari batas-batas susila

Akhirkata
"blog aku, sesuka hati aku la!"

8 comments:

menteil said...

bagus2.. buat je ape suke..
pedulik la kata orang..

azlina's said...

hemmm.....menteil my mentor

ahmoi said...

ikutlah cakap menteil tu..tulis apa saja yang kita suka janji jgn sampai kena tangkap dah.hehehe

blues berry said...

terharu lak.. hehe..

sama la kita org baru..msh cari haluan lagi.. jgn terlanggar kapal bos menteil dahla.. hehe..

meera said...

betul@... blog kita suka ati kita lah kan... kan... kan

budakmerah said...

ye. blog ku xpresi ku!

azlina's said...

thankx to u all yang mengomen aku tak sempat nak reply satu2 coz aku tengah sokseksoksek ni demam selsema la..tak selesa tul...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情