Wednesday, April 22, 2009

BOYS OVER FLOWERS

Sibuk-sibuk aku pun sempat juga melayan cerita korea yang penuh kontroversi dan sensasi ni, sebuah drama yang diadaptasi dari siri komik manga ( Hana Yori Dango versi jepun). Walau pun dalam komik ceritanya dah lama tapi bila didramakan kealam realiti memang menghiburkan. Drama yang mengandungi 25 episode ini telah selesai tanyangannya di siaran TV korea pada bulan march tetapi kat malaysia ni masih ditayangkan melalui siaran 303 KBS world astro setiap hari isnin dan selasa pukul 9 mlm dan siaran ulangannya pada hari ahad 11 pagi... memang best drama Hana Yori Dango versi korea ni ..........layannnnn....

2 comments:

paan said...

hana yori dango aku dah layan sampai habis..boys over flower nie tak sama ke ?? setau aku ada movie baru yg dikuarkan..

azlina's said...

sama aje jalan ceritanya cuma yang ni versi korea yang aku rasa lagi best and touching le compare to taiwan dan jepunnyer versi..F4nyer pun ensom2...^_^